sunnuntai 26. heinäkuuta 2015






Huomenna leveämpiä raiteita pitkin itään. Yli puolen vuotta edellisestä vierailusta. Hurjaa tämä ajan kuluminen.

Iltavuoron jälkeen pääsin suoraan lomanaloittajaissaunaan. Ilta oli epänormaalin tyyni ja hämärä, saunassa poltin jo kynttilöitä. Istuin jälkijäähyillä pitkään lepakoita bongaillen ja siilin rapistelua kuunnellen. Pellon takana naputeltiin talon laajennusosan katolle aluskatetta ja jossain toisaalla soi suomimusa sopivalla volyymilla. 

Jotenkin tuntuu hyvältä lomanaloitukselta. 






torstai 23. heinäkuuta 2015

Kuulumisia









Hra Kuopuskin vanheni, täyskymppiä juhlittiin heinäkuun alussa. Niin se aika rientää. Jotenkin Nti Esikoisen 12v otti äiti-ihmisen näkökulmasta lujemmalle kuin kuopuksen täysi vuosikymmen. Hassua.

Tähänastisesta kesän säästä en tässä nyt valita tai viitsi edes kirjoittaa sen enempää, kuin että toki olisi voinut olla vähän kuivempia ja aurinkoisempia päiviä. Silti on uusia kesäkokemuksia kertynyt, kuten vaikkapa Aulangon näkötornin maisemat ja kotiseutuajelu resiinalla, lisäksi paikallisen harrastajataiteilijaporukan vuotuisessa kesänäyttelyssä on mukana valokuviani. Tosin tuo sana taiteilija ei oikein istu omaan suuhuni, mutta koska kyseessä monen eri tekniikan tekijöitä, niin ehkä se on ihan ok yleisnimitys meille kaikille. Samaisen porukan mukana päädyin kesäretkelle Uutenkaupunkiin, joka niin ikään oli täysin uusi kokemus minulle. Suosittelen erityisesti Taidetalo Pilvilinnaa ja Ravintola Pookia kaikille siihen suuntaan eksyville.

Pitkästä aikaa olen saanut myös kaaoksen kesytysvaihteen päälle, kiitos Fcebookissa toimivan Minimalismipelin. Tavaraa on siirtynyt kahdelle kirppispöydälle, kollegan lapsille ja UFF:lle. Jotain on ollut pakko laittaa roskikseenkin. Lomapäiviä on edessä vielä kahden viikon verran, alkaen ensi sunnuntaista, jolloin suuntaamme lasten kanssa itään sukuloimaan muutamaksi päiväksi.